Cicle Lectures i Cultura crítica al Baix Solsonès

Acomiadem la primavera i donem la benvinguda a l'estiu amb la presentació de tres llibres. Aquest estiu us proposem de pensar en com resistir i construir alternativa des dels llocs. En com els monstres que ens amenacen ens n’expulsen i ens en desposseeixen. I en com resistir i reconstruir-los des de la bellesa del combat i des de la bellesa de l’acció i la cultura popular.

Engeguem el dia 27 de juny, a les 19. 30 a la Biblioteca de Solsona , parlant del dret a migrar i la cruesa de la realitat amb la presentació del llibre "Tan sols viure" de Sara Montesinos i Martí Albesa , acompanyades de Mustapha Nouary en una conversa conduïda per Noemí Vilaseca.

Acomiadarem l'estiu a Prades de la Molsosa, amb una doble presentació, "Lo mig del món", de Roser Vernet, i "la cultura del blat", de Pep Divins i Marta Ricart. En aquesta ocasió en una conversa a quatre bandes conduïda per Clara Fons

Pots adquirir el llibre el mateix dia de l'acte o prèviament a les llibreries de Solsona.

Cartelleria i bestiari de Porta Disseny.


__

Cicle de Pensament i Cultura crítica organitzat en el marc del projecte Actua i amb La Fura Solsona. Ens tenen servils, quietes, ingràvides. Insensates i desmemoriades. Desvinculades. Soles. Irresponsables. Dèspotes i descregudes. I si hi ha rics és perquè hi ha pobres. I si hi ha oprimits, perquè hi ha opressors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per a mostrar-li publicitat personalitzada sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Cookies. política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies