Campanya contra les violències sexuals


L’estiu és època de festes majors, vermuts, dinars, envelats, sobretaules llargues… Però que la festa no ens confongui: si fas sentir incòmode o violentes algú pel fet de ser dona, LGTBI o trans… Això és violència!

Des de l’Enfila’t us compartim uns pòsters de sensibilització sobre violències sexuals pels pobles del baix Solsonès: per unes festes de poble lliures de violències i masclisme! Us els podeu descarregar en aquest mateix web, aquí.

Hem habilitat un espai, també, per recollir aquelles experiències viscudes relacionades amb les violències masclistes durant els dinars populars, els envelats o els vermuts de festes majors. Els comentaris són anònims i es recolliran a la pròxima revista del cicle Enfila’t. Vols compartir-nos-ho? Clica aquí: https://ja.cat/A40MV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per a mostrar-li publicitat personalitzada sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Cookies. política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies