Prades de la Molsosa

L’Associació de veïns i veïnes de Prades de la Molsosa s’ha creat el 2020 amb l’objectiu de vetllar per la promoció rural sostenible i el benestar social, per avançar cap a una sobirania local.

Actualment hi ha representació de la majoria de cases del poble i es vol aconseguir que hi siguin totes. Ara per ara tenen dos projectes en marxa: millorar la connectivitat d’internet al poble i la instal·lació d’una caldera central de biomassa per fer arribar l’aigua calenta i calefacció a totes les cases aprofitant la biomassa dels boscos del voltant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per a mostrar-li publicitat personalitzada sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Cookies. política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies