Freixenet i rodalies

L’Associació de veïns de Freixenet i Rodalies va néixer arran dels incendis del 1998. Després d’aquest esdeveniment van tenir la necessitat d’organitzar-se i estar més junts.

Actualment hi ha 28 famílies associades i organitzen activitats lúdiques, socials i culturals com ara tallers, xerrades, caminades populars, la recuperació de la festa major antiga… Així com també activitats setmanals de cant coral o ioga per la gent gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per a mostrar-li publicitat personalitzada sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Cookies. política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies