Torregassa

L’Associació de veïns de Torregassa de Solsona es va crear l’any 1961 amb motiu d’unificar la gent del barri i progressar conjuntament en un entorn nou per als veïns.

Ara compten amb gent nova al barri que no ha crescut amb el lligam entre les famílies que inicialment van emigrar, això ha fet minvar la cohestió i que hi hagi una pèrdua progressiva de les sòcies. Aprofiten, doncs, per convidar als nous veïns que vulguin unir-se a l’associació i prendre decisions pel barri.

A la caseta del barri hi tenen un punt òmnia que incialment es va crear com a servei per a aquelles persones sense accés a eines informàtiques i amb ganes d’aprendre a utilitzar-les, actualment continua tenint aquesta missió. Va sorgir com a acord entre la FAVIC, l’Ajuntament i l’associació del barri.

La nostra activitat se centra en la festa del barri, que té lloc el dia 1 de maig, el dia del treballador i de sant Josep obrer, el seu patró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per a mostrar-li publicitat personalitzada sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels seus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Cookies. política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies